nederlandse vereniging voor jeugdforensische gedragsdeskundigen

 

European Association for Forensic Child & Adolescent Psychiatry, Psychology &
other involved professions - The Netherlands

 

Studiedagen 2024

 

Accreditatie

Voor onze studiedagen vragen wij accreditatie aan bij de volgende kwaliteitsregisters:

  • NIP
  • NVO
  • FGzPT
  • SKJ (HBO-professionals)

Vanuit de verschillende kwaliteitsregisters worden er verschillende eisen gesteld betreffende de accreditatie. Samengevat betekent dit het volgende voor onze studiedagen:

  • Bij de studiedagen wordt er 100% aanwezigheid verwacht. 
  • Bij de digitale studieochtenden geldt een inloop tussen 09:00 - 09:15 uur.
  • Om 09:15 uur wordt de eerste link naar het accreditatieformulier ochtendregistratie gedeeld. Dit formulier dient volledig ingevuld te worden, indien de gegevens niet correct zijn ingevuld, kan er geen accreditatie worden toegekend. Check de ingevulde gegevens goed, voordat u op verzenden drukt. Wanneer je later inlogt dan 09:15 uur is de link naar het accreditatieformulier niet meer zichtbaar. De link wordt om 09:30 uur verwijderd. 
  • Om 12:15 wordt de tweede link naar het accreditatieformulier middagregistratie gedeeld. Dit formulier dient tevens volledig ingevuld te worden, indien de gegevens niet correct zijn ingevuld, kan er geen accreditatie worden toegekend. Check de ingevulde gegevens goed, voordat u op verzenden drukt. De link wordt om 12:30 uur verwijderd. 
  • Gedurende de digitale studiedagen kan een pop-up verschijnen waarin wordt gevraagd of de deelnemer nog live kijkt. Hier dient actief op gereageerd te worden. Dit betekend dat wanneer er niet gereageerd wordt er geen accreditatiepunten kunnen worden toegekend. 
  • Gedurende de digitale studiedagen zullen er diverse poll vragen gesteld worden. Op deze poll vragen dient actief gereageerd te worden. Dit betekend dat wanneer er niet gereageerd wordt er geen accreditatiepunten kunnen worden toegekend. 

Wil je meer informatie over de accreditatieeisen per kwaliteitsregister? Kijk dan op de volgende websites: 

Inspirerende inzichten voor forensische jeugdzorg

Inspirerende inzichten voor de forensische jeugdzorg - een update van de meest recente wetenschappelijke ontwikkelingen 

 

Laat je inspireren door de meest recente wetenschappelijke ontwikkelingen op het gebied van de jeugdcriminaliteit en de forensische kinder- en jeugdpsychiatrie en jeugdzorg. Neem deze direct mee naar de praktijk!

Op 26 februari 2024 brengen we gedragsdeskundigen, criminologen en andere experts samen op de Hogeschool te Utrecht. We trappen de dag af met krachtige keynote sprekers: Prof. Dr. van der Laan die feiten en mythen rondom jeugdcriminaliteit ontrafelt en Dr. Dirk Jan de Jong die focust op de "2 procent", een selecte groep jongens gekenmerkt door ernstig probleemgedrag en criminele activiteiten, waarbij hij vanuit actieonderzoek expertise heeft op werkzame elementen van jongerenwerk om deze specifieke groep doeltreffend te benaderen en te ondersteunen. Daarna volgen meer sprekers met in de middag ook workshops. De rest van het programma wordt de komende maand verder toegelicht.

 

Mis deze kans niet om te netwerken met professionals en je praktijkervaring te verrijken! 

 Registreren kan vanaf december door  hier te klikken. 

 

#ForensischeJeugdzorg #ForensischeKinder-enJeugdpsychiatrie #Studiedag #WetenschapInPraktijk #HogeschoolDomUtrecht #InspirerendeInzichten #Efcapnl #Netwerken #SchrijfJeInStudiedagen 2024

In 2024 zullen er 2 studiedagen georganiseerd worden, dit in verband met Efcap-EU. 

De eerste studiedag van 2024 zal plaatsvinden op 26 februari 2024 en is een fysieke studiedag. De datum van de tweede studiedag in 2024 wordt later bekend gemaakt. 

Houdt deze pagina in de gaten voor meer informatie ove de studiedagen zoals het inhoudelijke programma.